Hvem er jeg

En kort intro om mig selv..,

Jeg er en mand på 27 år, som er bosiddende i Herlev. Jeg har boet på Sjælland de sidste 7 år, men oprindeligt er jeg nordjyde, hvor jeg har boet i Aalborg store dele af mit liv. Jeg er uddannet kontorassistent med speciale i administration, og jeg har beskæftiget mig med administration og kontorarbejde i størstedelen af min erhvervskarriere.

Jeg brænder for at arbejde med administrative opgaver, både store som små, hvilket også er derfor jeg har ført min store erhvervsmæssige passion ud i livet med denne privatejede virksomhed.

Min bedre halvdel hedder Christina, og vi har efterhånden kendt hinanden i over 10 år. Vi har sammen en dejlig guldklump på 1 år, Villum, som for nyligt er begyndt i vuggestue. Vores anden søn hedder Arnold, han er 2 år og er en fræk fransk bulldog.


Jeg kunne fortsætte i en evighed, men nu ved I lidt om hvem jeg er, og jeg håber jeg har en personlig profil, som I kan bruge til at varetage de administrative opgaver i jeres virksomhed. Jeg kan agere som den fleksible administrative medarbejder, når behovet opstår.


Se hvad jeg blandt andet kan tilbyde her Administrative opgaver.

logo-jpg

 

Leave Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Facebook
Facebook
LinkedIn
RSS