Interaktiv læring med E-learning

Så er der endnu en nyhed fra Den Fleksible Administrative Support.


Jeg kan nu tilbyde at udarbejde e-learnings til din virksomhed, hvis du kunne tænke dig at træne dine medarbejdere eller kursister på en interaktiv og kreativ måde, så er det nu du skal slå til.

Hvad er elearning egentlig for en størrelse? Ja på godt dansk kan vi sige, at elearning er virtuel læring, hvor selve undervisningen foregår via en PC, tablet, smartphone eller et andet device, hvor det eneste krav er, at du har adgang til internettet.

Elearning er virtuelle kurser, som du kan tage på farten, hjemme i sofaen eller ude i din virksomhed, ja stort set alle steder kan du tage din elearning, hvilket gør denne læringsmetode fleksibel, tidsbesparende og værdiskabende.

En elearning kan være skabt ud fra helt almindelige Powerpoint præsentationer, videoklip eller eksisterende kursusmateriale, hvor vi kan samle essensen af dit nuværende materiale og spice det op med f.eks. quizzer, spil, animationer, storytelling og meget mere, som i sidste ende vil give brugerne et bedre læringsgrundlag

Fordelene ved e-learning er blandt andet:

  • Læringen foregår i deltagerens tempo, uafhængigt af skemaer og tidsplaner.
  • Deltagerne i et e-læringsforløb har mulighed for at fordybe sig i materiale og kan arbejde med det når tiden og lysten er tilstede.
  • Deltagerne har mulighed for at repetere det stof de ikke umiddelbart forstår, uden at de opholder de andre deltagere.
  • Deltagerne har mulighed for at opnå en forforståelse for temaer og emner inden de går i gang med at arbejde med stoffet.
  • Multimedieproduktioner støtter undervisningsdifferentiering – virkemidler så som visualiseringer og interaktivitet giver forskellige tilgange til stoffet.
  • Opdateringer og ændringer i skriftligt materiale kan gøres hurtigt og billigt.
  • Det er ressourcebesparende, idet undervisningslokaler, transport, forplejning osv. kan spares.

Jeg kan tilbyde at lave dine e-learnings til en utrolig fordelagtig pris! Så går du med tanker om at ville tilbyde online læring til dine kunder eller medarbejdere, så kontakt mig ASAP og lad og komme i gang med dit projekt.

E-learnings bliver lavet i det professionelle program “Articulate Storyline” og bliver publiceret efter kundens ønske.

Jeg ser frem til at høre fra dig,

 

Facebook
Facebook
LinkedIn
RSS